VAN KOFFIE CAPSULES NAAR MAKKELIJK GEMAAKT KOPJE KOFFIE

Verrijk je dag met Minipresso NS2, de nieuwe beste capsule-espressomachine die elegantie en gemak combineert in een verrassend geraffineerd en uiterst compact ontwerp. Hij is compatibel met Nespresso®* Original koffiepads en biedt een eenvoudige bereiding, krachtige extractie en snelle reiniging. Met de Minipresso NS2 geniet u overal van uw favoriete koffie, perfect bereid.

 

* Sommige niet-originele capsules werken mogelijk niet perfect, Capsules met filterpapiermembranen zijn niet compatibel

 

EXTRA COMPACT


De Minipresso NS2 is 30% korter dan de vorige generatie. Het is de kleinste en meest verleidelijke capsule-espressomachine op de markt, die nauwelijks hoger is dan 4 capsules.

COOL TOUCH

De dubbelwandige structuur zorgt voor een goede thermische isolatie, een synoniem voor een comfortabele bediening, zelfs na een voorverwarmingscyclus. De Minipresso NS2 heeft een extra groot ingebouwd waterreservoir, ideaal voor het maken van 60 ml single espresso's.

 


MINIPRESSO NS2 CASE

 

Er is veel leuks aan deze Minipresso NS2 Case. Gemaakt van duurzaam EVA-materiaal bedekt met een zachte en duurzame viltstof, is hij speciaal ontworpen om de Minipresso NS2 capsule-espressomachine te beschermen tegen dagelijkse stoten en krassen. Maar dat is nog niet alles, de koffer bevat een stevige capsulebox om acht koffiepads mee te nemen. Dat is genoeg koffie voor een reis naar bijna elke bestemming. Als u in de natuur bent, kan de capsulebox gebruikt worden om uw gebruikte capsules mee te nemen tot u een recyclingpunt bereikt. Een siliconen onderzetter en een microvezeldoek worden ook meegeleverd, waardoor het de perfecte NS2 capsule metgezel is. In uw rugzak, uw bagage of aan uw schouder, dankzij de meegeleverde draagriem bent u klaar voor uw volgende grote avontuur.